Contact & Route

Hier vind je onze meest gestelde vragen, huisadres en contactgegevens. Als u vragen heeft over uw reservering, neem dan contact met ons op.

Heeft u een vraag? Neem contact op

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen, als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Oude Moolweg 26-5, 4325 GK, Renesse

Mobiel

Jaap van Oeveren: + 31 6 54 98 17 73
Wilma van Oeveren: +31655593944

E-mail

hazelaarrenesse@gmail.com

Keep in Touch

FAQs

Bekijk hieronder onze veelgestelde vragen, als u niet kunt vinden wat u zoekt, neem dan gerust contact met ons op.

In het hoogseizoen is de bungalow te huur per week van vrijdag tot vrijdag. Van de herfst tot het voorjaar is het mogelijk om een lang weekend of midweek te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

U dient zelf een annuleringsverzekering af te sluiten voor de af te sluiten huurovereenkomst. Stuur ons een bericht indien u wilt annuleren.

Dekbedovertrek en/of lakens (1 persoons), handdoeken, vuilniszakken en andere huishoudelijke benodigdheden. Weekra kan op uw verzoek ook een lakenpakket verzorgen.

Vanaf juni 2023 is er een electronisch slot gemonteerd op de Hazelaar van het merk NUKI.

Een paar dagen voor uw aankomst ontvangt u een code.

 Als je de uitnodigingscode voor het Nuki-toegangssysteem hebt ontvangen, kun je met je smartphone de deur meteen opendoen nadat je de uitnodigingscode hebt aangenomen en zelf ook uitnodigingen hebt aangemaakt voor vrienden en familie. Dat is in een paar tellen gebeurd.

 Open direct op je smartphone de e-mail met de uitnodigingscode en tik op “Accepteer uitnodigingscode”. Je wordt dan stap voor stap door de hele procedure voor het instellen geleid. Een andere mogelijkheid is dat je de Nuki-app op je smartphone downloadt en dan het menu in de linkerbovenhoek opent (drie gele balken). Tik op “Uitnodigingscode invoeren” en voer deze code in het veld dat daar speciaal voor is in.

 Bij de volgende stap maak je je persoonlijke Nuki Web account aan om daarmee je Smart Lock te gebruiken en beheren. Daarvoor hebben we enkele gegevens van je nodig:

Naast je naam en adres moet je ook het e-mailadres invoeren dat je wilt gebruiken voor de verbinding tussen de Smart Lock en Nuki Web. Als je al een Nuki Web account hebt, kun je je Smart Lock daaraan toevoegen door met je wachtwoord je e-mailadres te bevestigen.

Van nu af aan kun je je Smart Lock beheren via je Nuki Web account of met je Nuki-app, en profiteer je van alle voordelen die een digitaal toegangssysteem biedt.

 In de Hazelaar hangt ook een gewone sleutel. Deze kunt u gedurende uw verblijf gebruiken voor de poort en de schuur.

Na vertrek de sleutel absoluut in de Hazelaar laten hangen!

In u deze sleutel per ongeluk mee neemt of kwijt raakt dan zijn wij genoodzaakt u € 300 in rekening te brengen.

Weekra in Scharendijke verzorgd de Schoonmaak. Mocht er iets niet in orde zijn dan kunt u contact opnemen met Weekra. Schoonmaakkosten zijn voor 2023 €80

Roken en feestjes zijn helaas niet toegestaan. Wij zijn een familie vriendelijk vakantie huisje en huisdieren zijn van harte welkom bij de Hazelaar.

bij vertrek de vuilnis wegbrengen naar de container op het park. De vaatwasser leegruimen en bezemschoon opleveren.